REVIEW: Woef Welkom

REVIEW: Woef Welkom

HONDENDEKEN VAN BY CEE CEE

Op zoek naar een fijne hondenmand die je op meerdere manieren kunt gebruiken én die praktisch is? Wij testte de zogenaamde hondendeken van By Cee Cee. Een multifunctioneel product dat de hond comfort biedt, maar ook rust. En heel handig mee op de reis te nemen is. Lees hier onze review over de hondendeken van By Cee Cee.

Hondendeken van By Cee Cee

De hondendeken van By Cee Cee is een multifunctioneel product. Het wordt een hondendeken genoemd, maar eigenlijk is het ook een hondenmand, hondenkussen of een hondenbed. Toe te passen op de bank, het bed, in de auto of gewoon op de grond. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten en in 3 verschillende kleuren. Super handig!

Speciaal ontwikkeld voor meer comfort én bescherming van het meubilair. Het bestaat uit een geweven kleed van polyester met aan de zijkant een zachte leuning. De leuning is gevuld met polyestervlies voor extra stevigheid, waardoor de hond een heerlijke stevige rand heeft om tegenaan te liggen.

Ook een grote bonus: het voorkomt viezigheid en hondenharen op de bank, op bed of in de auto. De bekleding van het hondenkleed is afneembaar. Je kunt het wassen op de hand of in de wasmachine.

Maar de grootste troef vinden wij het volgende. Dit hondenkleed voldoet aan het nestinstinct van honden die graag van nature opkrullen. Daarnaast leggen honden graag hun kop op een verhoogd gedeelte. Het materiaal is niet alleen geschikt voor volwassen honden, maar ook zeker voor puppy’s. Het zachte materiaal doet de puppy denken aan de vacht van de moeder en biedt daarbij een rustgevende, angst verlichtende plaats om te helpen ontspannen en te slapen.

In de praktijk

Toen we de doos openden en dit product eruit haalde hadden we meteen de aandacht van onze hond Neo te pakken. Hij kwam direct snuffelen en kwispelen en duwde zijn kop in het zachte en pluizige product. We legden de hondendeken op de bank en binnen een seconde lag hij erop.

We kozen voor de kleinste variant, in de kleur donkergrijs, geschikt voor honden tot 15 kilo. Hij past precies. Neo is een kooikerhondje van ruim 11 kilo en hij kan languit liggen, maar ook lekker opgekruld slapen. Het liefst ligt hij op zijn buik met zijn kop op de verhoogde rand.

De antislip onderkant werkt op onze bank niet volledig. Hij slipt nog wel een beetje weg, maar met een dun kussentje eronder is dat al opgelost. Alles bij elkaar vinden wij het een heel geslaagd product!

 

Ook in de auto

Wat wij zéker een groot pluspunt vinden is dat de hondendeken ook in de auto gebruikt kan worden. Onze hond ligt graag op de achterbank in een mand, maar nu kan hij ook op deze hondendeken liggen. En na een lange bos- of strandwandeling, met modder of zand aan de poten, kan de hondendeken zó de was in. Ideaal!

Wil jij deze hondendeken kopen? Of een kijkje nemen in de overige collectie van dit merk? Er zitten bijvoorbeeld reismanden, autostoelen voor honden en draagzakken bij. 

Terug naar blog